Fodbehandling
Aasesminde Fodpleje

første besøg m/ journalskrivning, undersøgelse og fodbehandling

(op til 90 min.)

Denne behandling er til dig der kommer i klinikken for første gang.

Ved dit første besøg får du en grundig forundersøgelse af dine fødder og der oprettes journal på dig. Herefter får du en behandling svarende til de observationer der er gjort under forundersøgelsen og en udførlig vejledning i, hvad du selv kan gøre for dine fødder.

500,00 kr.

Almindelig fodbehandling

(op til 60 min.)

Din fodbehandling starter med et blødgørende fodbad med urtesalt. Hård hud beskæres og fodsålen slibes grundigt så den afsluttende creme kan trænge godt ind. Neglene klippes og slibes og neglebåndet og andre ujævnheder på neglen fjernes nænsomt. Behandlingen afsluttes med en nærende olie til neglene og en let massage af fødderne med creme der passer til din hud.

400,00 kr.

Aasesminde Fodpleje
Aasesminde Fodpleje

Udvidet fodbehandling

(op til 75 min.)

Denne behandling anbefaler jeg til dig som har meget hård hud eller dybe hælrevner.

Din fodbehandling starter med et blødgørende fodbad med urtesalt. Hård hud og hælrevner beskæres, ligtorne fjernes og fodsålen slibes grundigt så den afsluttende creme kan trænge godt ind. Neglene klippes og slibes og neglebåndet og andre ujævnheder på neglen fjernes nænsomt. Er der nedgroede negle afhjælpes disse. Behandlingen afsluttes med en nærende olie til neglene og en let massage af fødderne med creme der passer til din hud.

450,00 kr.

Fodbehandling m/ massage af fødder og underben

(op til 90 min.)

Din fodbehandling starter med et blødgørende fodbad med urtesalt. Hård hud beskæres og fodsålen slibes grundigt så den afsluttende creme kan trænge godt ind. Neglene klippes og slibes og neglebåndet og andre ujævnheder på neglen fjernes nænsomt. Behandlingen afsluttes med en nærende olie til neglene og en dejlig muskelafslappende massage af fødder og underben som fremmer blodgennemstrømningen og afhjælper ”tunge” ben.

525,00 kr.

Aasesminde Fodpleje
Aasesminde Fodpleje

massage af fødder og underben

(op til 40 min.)

Denne behandling er til dig der har ømme fødder og trætte ben eller bare vil forkæle dig selv. Behandlingen starter med et velduftende fodbad hvorefter du får en dejlig muskelafslappende massage af fødder og underben som fremmer blodgennemstrømningen og afhjælper ”tunge” ben.

275,00 kr.

Vortebehandling

Vorterne beskæres og der behandles med vortemiddel. Under behandlingen vil du få en grundig vejledning i, hvad du evt. selv skal gøre indtil næste behandling.

Næste behandling bør ske efter 7-10 dage. Antallet af behandlinger afhænger af vortens størrelsen og modtagelighed for behandlingen.

I forbindelse med fodbehandling er prisen 150,00 kr.

Efterfølgende (med ca. en uges mellemrum) 200,00 kr.

Aasesminde Fodpleje
Aasesminde Fodpleje

Bøjlebehandling

Denne behandling anbefaler jeg til dig der gentagende eller konstant lider af nedgroede negle.

Bøjlen bliver udformet i composit og behandlingen er smertefri men effektiv.

175,00 kr.

Akut nedgroet negl

Neglen kiles og der renses grundigt op omkring neglen så problemet afhjælpes. 250,00 kr.

Viser det sig at en bøjlebehandling er nødvendig lægges bøjlebehandlingsprisen oveni, altså plus 175,00 kr.

Aasesminde Fodpleje