Fodbehandling

Første besøg inkl. forundersøgelse

Denne behandling er til dig der kommer i klinikken for første gang.

Ved dit første besøg får du en grundig forundersøgelse af dine fødder og der oprettes journal på dig. Herefter får du en behandling svarende til de observationer der er gjort under forundersøgelsen.

priser fra 475,00

Almindelig fodbehandling

(Op til 60 min) Din fodbehandling starter med et blødgørende fodbad med urtesalt. Hård hud beskæres og fodsålen slibes grundigt så den afsluttende creme kan trænge godt ind. Neglene klippes og slibes og neglebåndet og andre ujævnheder på neglen fjernes nænsomt. Behandlingen afsluttes med en nærende olie til neglene og en let massage af fødderne med creme der passer til din hud.

375,00 kr.

Udvidet fodbehandling

(Op til 75min) Denne behandling anbefaler jeg til dig som har meget hård hud eller dybe hælrevner.

Din fodbehandling starter med et blødgørende fodbad med urtesalt. Hård hud og hælrevner beskæres, ligtorne fjernes og fodsålen slibes grundigt så den afsluttende creme kan trænge godt ind. Neglene klippes og slibes og neglebåndet og andre ujævnheder på neglen fjernes nænsomt. Er der nedgroede negle afhjælpes disse. Behandlingen afsluttes med en nærende olie til neglene og en let massage af fødderne med creme der passer til din hud.

425,00 kr.

Fodbehandling med massage

(Op til 60 min) Din fodbehandling starter med et blødgørende fodbad med urtesalt. Hård hud beskæres og fodsålen slibes grundigt så den afsluttende creme kan trænge godt ind. Neglene klippes og slibes og neglebåndet og andre ujævnheder på neglen fjernes nænsomt. Behandlingen afsluttes med en nærende olie til neglene og en dejlig muskelafslappende massage af fødder og underben som fremmer blodgennemstrømningen og afhjælper ”tunge” ben.

500,00 kr.

Vortebehandling

Vorterne beskæres og der behandles enten med vortemiddel eller frys, du vil få en grundig vejledning i, hvad du evt. selv skal gøre indtil næste behandling.
Næste behandling bør ske efter 7-10 dage. Antallet af behandlinger afhænger af vortens størrelsen og modtagelighed for behandlingen.

I forbindelse med fodbehandling er prisen 125,00 kr.

Efterfølgende (med ca. en uges mellemrum) 175,00 kr.

Bøjlebehandling

Denne behandling anbefaler jeg til dig der gentagende eller konstant lider af nedgroede negle.

150,00 kr.

Akut nedgroet negl

Neglen kiles og der renses grundigt op omkring neglen så problemet afhjælpes. 225,00 kr.

Viser det sig at en bøjlebehandling er nødvendig lægges bøjlebehandlingsprisen oveni, altså plus 150,00 kr.